Sunday, November 9, 2014

Langkah pertama !

Adeq Wati | 2:30 AM |
Assalammualaikum,
Alhamdulillah dgn izin NYA akhirnya aku wujud dlm arena blog ni...thanks pada sis Mas yg sudi tlg aku bagi nyawa kat blog ni...

So sbg permulaan aku juz nak citer yg basic2 je la...knp nama blog aku vit's castle...sapa adeq wati..bla bla bla. ..Hehehe

Vit's castle....hmmmm...actually aku pilih castle sbb aku suka dgn citer2 dongeng...yg ada princess...huhu...abaikan kal meluat..

Knp aku guna nama adeq wati? Simple je...Adeq tu panggilan untuk aku dlm family. Xde yang special pun...masa kat skolah pun konon2 ada la grup..then mmg bff pun panggil adeq...tu je..nothing special..

So for the 1st entry ni tu je la yg aku nak merapu...Insyaallah 2nd entry aku akan citer serba sedikit camne aku blh terjebak dlm bisnes..sesuatu yg aku sdri x sangka. .inikan pulak la family aku yg tau aku ni mmg xde jiwa bisnes. ..Jeng3...sapakah orang yang mengheretku ke dunia bisnes? ?? Seperise!!!

 Ok jumpa lagi in next episode..Assalammualaikum.

No comments:

Post a Comment