Monday, November 17, 2014

Entry ke 5 《senggugut》

Adeq Wati | 8:55 PM |

Assalammualaikum,

Berkesempatan untuk entry ke 5...nak borak pasal masalah senggugut. Mmg dari zaman skolah ku alami senggugut yg kronik.  Tiap2 bulan kal time "makcik" ni datang ku mood nak makan orang je...
Kal kat umah tu siap bertungku dgn besi timah yg abah buat sendal pintu. Air panas letak dlm botol. .dah cam org dlm pantang bertungku...
Panadol tak jalan..pil kaler pink tu yg kononnye untuk period paid pun x jln...menanggung je la...
Sekarang ni je la baru betul2 jumpa penawar nye..bila ku amalkan GLA Shaklee. Tak abis sebotol pun lg blh rasa kesannye.

GLA ni bukan je untuk period pain, boleh jugak untuk mengimbangi tahap hormon kita, membantu membetulkan kitaran haid,  meringankan simptom senggugut dan byk lagi kebaikannya.

Nak rasa sdri keberkesanannye?
Meh order dgn saya!
WhatsApp/wechat 011.1289.8636

No comments:

Post a Comment