Friday, November 14, 2014

Penangan PD

Adeq Wati | 5:08 AM |

Assalammualaikum,  slmt mlm !
Ku kembali bersiaran stlh mengharungi minggu yg sgt sibuk bila partner ku bercuti ke Vietnam. Badan mcm nak dibelah 4 untuk buat semua kerja dlm satu masa.

Mujur ku ada sumber energy iaitu Mr PD.  Tak brp letih walaupun kena ulang alik berapa kali pun. Walau tangan asyik melekat di stereng, walau kaki asyik menekan minyak...cuma x berkesempatan nak sharing atau update blog.

Cerita pasal PD ni ku lebih suka campur ngan sunquick pastu dok shake ngan ayaq sejuk bedu...perhhhh rasa cam kat salji gitu.....

Ku ingat lagi 1st time ku try PD ni time bulan puasa lepas..time sahur wajib sediakan untuk anak bujang skli...memula dia x suka sbb ku bg x campur apa2...tp mmg berkesan kat dia sbb blk skolah siap blh main lagi...x letih katanye...

So esoknya ku buatkan lagi campur sunquick....slurpppp...sedap katanye....Alhamdulillah itu antara penyumbang anak bujang dpt puasa hampir penuh...yg tertinggal sbb dia x sihat je..

So ku sarankan pada sapa2 yg keja ala2 dispatch cam ku ni try la PD ni... Alhamdulillah customer2 ku pun puas hati dgn PD ni...

Jom cuci mata skit tgk testimoni ni :)



No comments:

Post a Comment