Monday, November 10, 2014

Sembelit dan najis berdarah

Adeq Wati | 10:19 PM |

Assalammualaikum,
Entry ke 3 ni dpt ku curi masa tgh lunch.  Smlm call mak kat kg. macam biasa tanya khabar..Konsistent ke tidak ambik set sendi, set slim...Alhamdulillah. ..
Tya jugak khabar satu2 nye adik bujang ku..
Mak kata resdung dah ok sikit...idung dah tak merenyam...bila dah ok skit mula la dia malas nak mkn supplement.  Ku mintak mak suruh jugak dia mkn....
Satu lagi masalah dia sembelit dan berak berdarah pun dah ok. Mak kata dah tak ngadu susah berak dah. Last month ku balik kg ku bagi anak ku punya mealshake yg baru ku guna 3 sudu tu ke adik ku.  Alhamdulillah.  

Hati lapang bila kesan positif. 

No comments:

Post a Comment